Айфеловата кула на маскираната певица най-накрая беше разкрита, тъй като

...
Айфеловата кула на маскираната певица най-накрая беше разкрита, тъй като
Коментари Харесай

Айфеловата кула на ITV Маскираната певица Обединеното кралство потвърдена като музикална икона Тифани в двойна елиминация

Айфеловата кула на маскираната певица най-сетне беше разкрита, защото добре прочут артист разкри същинската им идентичност.

Водещият Джоел Домет удостовери, че не е какъв да е, а певицата Тифани, която е била под костюма, след седмици на тяхното осъществяване. Докато някои от панела и феновете вкъщи вярно бяха предположили, че това е музикалната звезда, други членове на панела не бяха толкоз сигурни.

Но както участниците в панела Давина Маккол, Рита Ора, Джонатан Рос и Мо Гилиган като и до момента в който гост-съдията Лорейн Кели наблюдаваше, най-сетне беше време да разберем коя в действителност е Айфеловата кула. Докато полуфиналистите Cricket, Bigfoot, Air Fryer, Piranha и Айфеловата кула излязоха на сцената седмица преди финала, те научиха, че двама от тях ще се приберат вкъщи.

Айфеловата кула беше една от жертвите от тази седмица, определени да бъдат изпратени опаковани. Докато тълпата и панелът скандираха нормалното „ махни го “, Айфеловата кула се демаскира и разкри, че всъщно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР