АВТОВАЗ обяви, че компанията поставя началото на тестови цикъл в

...
АВТОВАЗ обяви, че компанията поставя началото на тестови цикъл в
Коментари Харесай

Електрическата LADA E-LARGUS влиза в тестови цикъл

АВТОВАЗ разгласи, че компанията слага началото на тестови цикъл в действителни пътни и лабораторни условия на напълно електрическата версия на Lada LARGUS- E-LARGUS.

E-LARGUS, който е планувано да бъде пуснат в лимитирано произвеждане в края на 2023 година, ще бъде създаден както в пътническа, по този начин и в лекотоварна версия.

От АВТОВАЗ споделят, че електрическият автомобил ще бъде оборудван с мотор с мощ от 150 конски сили, а батерийните детайли ще бъдат позиционирани в " двигателното " поделение и на мястото, където преди този момент е бил резервоарът на общоприетата версия на модела. От компанията разясняват, че по този метод ще се балансира тежестта на автомобила, като в това време товарното поделение на колата ще остане с неизменен размер от 560 литра.

Според АВТОВАЗ, E-LARGUS ще предложи свободен пробег от най-малко 400 километра с един човек на борда и 100 кг товар. Общата товароносимост на електрическия автомобил ще бъде 430 кг, оптималната скорост на придвижване 145 км/ч, а ускорението от 0 до 100 км/ч ще бъде допустимо за по-малко от 10 секунди.

Видео на LADA E-LARGUS можете да видите
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР