АвтоВАЗ обяви 31 януари 2019 г. за началната дата на

...
АвтоВАЗ обяви 31 януари 2019 г. за началната дата на
Коментари Харесай

Продават Лада за 1 милион СНИМКИ

АвтоВАЗ разгласи 31 януари 2019 година за началната дата на продажбите на най-скъпата Lada - седанът - Vesta Sport. Началната му цена е надвиши психическата граница за кола съветско произвеждане на вътрешния пазар - 1 милион рубли.

Цените нa нoвия мoдeл зaпoчвaт oт 1 009 900 pyбли (oĸoлo $15,3 xил. или 26,2 xил. лeвa по настоящия валутен курс).

АвтоВАЗ показва 10 от най-интересните обстоятелства за новата Lada Vesta Sport

1. Външният тип на автомобила повтаря концептуалния автомобил Vesta Sport Concept. За първи път той бе показан през 2016 година на Московското интернационално автомобилно ревю. Прототипът е получил нова предна ризница с по-нисък спойлер, задна ризница със стилизирани дифузори, раздвоена изпускателна тръба, червени накладки, символизиращи принадлежността към автомобилния спорт.

2. Според производителя, Lada Vesta Sport е с 205 истински елементи, всяка от които е тествана на надпревари на съветско и интернационално равнище, в това число Световното състезание Touring WTCC.

3. Мощността на 1.8-литровия мотор за Vesta Sport е повишен до 145 к.с. Задвижващият блок се предлага с 5-скоростна " механика " на Renault.

4. От нула до 100 км / ч, автомобилът форсира за 9,6 секунди, оптималната му скорост е 198 км / ч (показателите на общоприетата Веста са 10,2 секунди и 186 км / ч).

5. Новият седан е първият модел на Лада, който има функционалност за осветление на завой. През нощта, според от посоката на въртене, левите или десните светлини за мъгла се включват. Таблото с контролните принадлежности е оцветено в алена светлина, която нощем не удря в очите и не отвлича вниманието от пътя.

6. Спортният тон на мотора Vesta Sport би трябвало да се чува единствено при интензивно ускоряване при високи обороти. Звукът от ауспуха е надъхан по подобен метод, че при невисока скорост шумозаглушителите доста понижават равнището на шума.

7. Колата е получила 17-инчови джанти с пет болта. Това се прави, с цел да се улесни подмяната на колелата и да се понижи увеличеното натоварване на главината.

8. За да може седанът да взима завоите с следено превъртане, електронният помощник ESC е конфигуриран по специфичен метод: той сработва по-късно, в сравнение с в общоприетите версии. Също по този начин системата може да бъде изцяло изключена.

9. Оборудване Vesta Sport има и климат и круиз надзор, многофункционален волан, датчици за дъжд и светлина, отопляеми предни седалки, аудио система. За към 500 евро можете в допълнение да поръчате мултимедийния пакет, който включва навигатор, камера за назад виждане и отопляемо предно стъкло.

10. Най-скъпата Лада ще бъде налична в пет цвята: сердолик (ярко червен), ледников (бял неметален), черна перла, платина, ураган.

Източник auto.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР