Авторката на бестселъра Глюкозната революция“ ни предлага да си възвърнем

...
Авторката на бестселъра Глюкозната революция“ ни предлага да си възвърнем
Коментари Харесай

„Методът на Глюкозната богиня“ излезе от печат и на български език

Авторката на бестселъра „ Глюкозната гражданска война “ ни предлага да си възвърнем силата благодарение на четириседмична стратегия, съпроводена с лесни за подготвяне предписания!

Джеси Инчауспе написа „ Методът на Глюкозната богиня “ (превод: Константин Цанков, 296 стр., цена: 25 лева.) по гледище на свои читатели: „ Защото на доста от тях им се искаше повече от това, което оферираше първата ми книга. “ Методът няма за цел загуба на тегло, той не е рестриктивен, не изисква от вас да броите калории. Той е за здраве и изцеление на тялото ви от вътрешната страна на открито. Но за изненада на доста хора, те в действителност губят тегло, макар че се хранят повече от нормално. Това е тъй като, когато изравняваме глюкозните си криви, гладът се разсейва, хормоните се балансират и по-често и за по-дълго време сме в режим на изгаряне на мазнини.

„ Методът “ е четириседмична подробна и съответна стратегия за здравословен и благополучен живот, включваща 100 предписания, които ще ви разрешат да стабилизирате кръвната си захар, да се разделите вечно с „ вълчия апетит “, да изчистите кожата си, да забавите процеса на стареенето и да спите по-добре от всеки път. И най-хубавото от всичко: да престанете да броите калориите и да ядете разнообразна и вкусна храна.

Джеси Инчауспе е родена във Франция през 1992 година, приключва математика в лондонския „ Кингс колидж “ и биохимия в университета „ Джорджтаун “ във Вашингтон, живее в Париж и Ню Йорк. На 19-годишна възраст тежък случай, от който едвам оцелява, пробужда интереса ѝ към медицината и по-специално към науката за храненето. През 2019 година основава в Инстаграм акаунта Богинята на глюкозата – @glucosegoddess, в който написа и обменя информация с десетки хиляди свои почитатели за ролята на глюкозата за човешкото физическо и психическо здраве. Книгата ѝ „ Глюкозната гражданска война “ излиза през април 2022 година, незабавно става бестселър във Франция, Съединени американски щати, Англия, Австралия, Испания и Германия, а за по-малко от година е преведена на повече от 30 езика.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР