Авторката Галя Илиева представя холистични подходи и терапии при злокачествени

...
Авторката Галя Илиева представя холистични подходи и терапии при злокачествени
Коментари Харесай

Нова книга: „АЗ преборих рака и ТИ можеш!“ – шанс за промяна

Авторката Галя Илиева показва холистични подходи и лечения при злокачествени тумори
На книжния пазар е новата книга на Галя Илиева „ Аз преборих рака и ти можеш! “. Премиерата се състоя в Литературен клуб „ Перото “, а десетки читатели, които се интересуват от проблемите на раковоболните, задаваха въпроси на авторката. В обръщението си към публиката Галя Илиева сподели: „ Прочитайки тази книга, вие ще получите късмет да извършите промени, получавайки познания за рестарт на живота си. Ще откриете същинските аргументи за обществените проблеми и заболяванията, ще усетите какви са пътищата към здравето, ще имате избор на нов жанр на живот и като цяло ще въздействате на ориста си “.

Авторката не назидава читателите, а се пробва дружно с тях да потърси отговори в науката, с цел да се разбере налично какви процеси протичат на клетъчно равнище, каква е ролята на имунната система като страж на тялото. Галя Илиева подчертава на опциите за справяне със напрежението, който е главен извършител на доста болести, преглежда и ролята на оптимизма и позитивното мислене, което би трябвало да се опълчи на скептицизма. В книгата са показани холистични подходи и лечения за лекуване при злокачествени тумори, а споделената информация и потребни препоръки ще зарадват всеки четец, без значение от възрастта и здравословното положение. Всичко написано в тази книга е претърпяно, минало през сърцето и съзнанието на авторката и предадено в най-чиста форма.

В предговора проф. д.м.н. Искра Алтънкова – имунолог, началник на лаборатория „ Клинична имунология “ в Университетска болница „ Лозенец “ – дава висока оценка на книгата: „ Това е забавна и неповторима по рода си книга, която съвсем няма аналог до момента на книжния пазар в България. Тя е написана и предоставена с обич и будителски възторг и съставлява оптимистичен и изчерпателен разбор на биологични, психически и обществени проблеми, свързани с тежки болести и рак и вероятни прагматични решения, показани по неповторим метод от първо лице от авторката, защото авторката е с диагноза рак! “

Ето и мнението на проф. Лъчезар Филипов от Института за галактически проучвания и технологии (БАН): „ Моята персонална рекомендация като човек с диагноза рак е следната: книгата „ Аз преборих рака и ти можеш “ на Галя Илиева би трябвало да бъде прочетена от хора, които освен са срещнали рака или други тежки болести, а и също от здрави хора, с цел да са наясно с първопричините на неприятните заболявания. Тази книга за мен създаде лечебен резултат! Защото, в случай че човек знае източниците на своите проблеми и причинителите, довели до развиване на раково или друго тежко заболяване, той постоянно може да ги редуцира до по-поносими равнища и да постави оптимални старания за тяхното решение “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР