Авторитетното списание Consumer Reports постави Galaxy S9 на първо място

...
Авторитетното списание Consumer Reports постави Galaxy S9 на първо място
Коментари Харесай

Samsung Galaxy S9 и S9+ заеха първото място в рейтинга Consumer Reports

Авторитетното списание Consumer Reports сложи Galaxy S9 преди всичко в рейтинга за най-хубавите смарт телефони.
Това значи, че съгласно експертите на Consumer Reports , двата флагмана на южнокорейската корпорация са най-хубавите телефони на пазара към сегашен ден. Преди това, първото място бе за Galaxy S8 през 2018 година и Galaxy S7 през 2016.

Извършени са многочислени проби, а компанията акцентира, че Samsung значително е нараснал здравината на своите смарт телефони. Експертите обърнаха внимание на доста високата продуктивност на южнокорейските флагмани. Тя се показва в доста бързото пускане на приложенията, по-бързото зареждане на уеб-страниците и мигновеното извършване на другите задания. Списанието похвали качеството на високоговорителите и по-удобното разположение на скенера за пръстови отпечатъци.

Consumer Reports обърна внимание и някои минуси на флагманския смарт телефон. Това са прекомерната заостреност на фотосите (леко бърка логаритъмът за обработка на изображенията) и относително дребното време на самостоятелна работа, което е по-малко от това на главния съперник Apple iPhone X.

Но тези дефекти не попречиха на двата флагмана на южнокорейската корпорация да станат най-хубавите смарт телефони съгласно списание Consumer Reports.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР