Авторитетният Times и Telegraph обявиха, че Amnesty International е в

...
Авторитетният Times и Telegraph обявиха, че Amnesty International е в
Коментари Харесай

Amnesty е в морален банкрут, обявиха авторитетният Times и Daily Telegraph

Авторитетният Times и Telegraph оповестиха, че Amnesty International е в честен фалит

На-авторитетният английски вестник и The Times и известното издание The Daily Telegraph укориха филантропичната организация Amnesty International, че е изпаднала в честен фалит – поради скандалния отчет за войната в Украйна, в който украинската войска е упрекната, че с наличието си в украински градове е заплашила цивилни лица.

„ Активистите, които заявяват своите филантропични опасения, от време на време може да не съумеят да вдървен фундаменталното морално разграничаване сред обективна и зла идея. Amnesty International, благотворителната организация за правата на индивида, ни показва образец за несравнима нелепост. “

Вестникът показва, че екипът на организацията, който е проучвал случаите на пандизчии на съвестта, „ несъмнено се е заел да разбие доверието в себе си, служейки като рупор за пропагандата на режима на Путин “.

Авторитетното издание дефинира отчета на Amnesty International като „ лекомислен фейлетон за Украйна, който позорно сипе обвинявания и клюки жертвите на експанзията “. Следователно, Amnesty International да има благоприличието да напусне сцената, обобщава The Times.

Друго английско издание - The Daily Telegraph, отбелязва, че за тези, които са следили активността Amnesty International през последните години, не е изненада офанзивата против Украйна, тъй като се е осмелила да се пази против Русия и по този метод съгласно отчета изложила на риск цивилни.

„ Организацията, която в миналото беше фар на вярата за политическите пандизчии, де факто се трансформира в издънка на Stop The War. Сега тя работи със същия дневен ред като други групи в периферията на крайнолявата политика, прокарвайки същите хардкор антизападни мании. “ - написа The Daily Telegraph.
Превод Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР