Авторитетният портал Consumer Reports публикува поредната класация на най-добрите, според

...
Авторитетният портал Consumer Reports публикува поредната класация на най-добрите, според
Коментари Харесай

Consumer Reports представи рейтинга на най-добрите смартфони в света

Авторитетният портал Consumer Reports разгласява следващата ранглиста на най-хубавите, съгласно неговото мнение, смарт телефони в света.

На първо място в новия рейтинг е Samsung Galaxy S8 . Важно е да се означи, че рейтингът е формиран след началото на продажбите на iPhone 8 и iPhone 8 Plus – т.е., специалистите на Consumer Reports напълно умишлено и обективно са сложили южнокорейския флагман на първото място. При това, новите флагмани на Apple са надлежно на четвърто и пето място, от което почитателите на Apple очевидно ще бъдат недоволни.



Експертите на Consumer Reports оповестиха, че най-хубавият смарт телефон на света към сегашен ден е Samsung Galaxy S8, само че по-мощният и идеален Galaxy Note 8 се оказа чак на шесто място. Специалистите са счели, че той има прекомерно малко време на самостоятелна работа и е необикновено тежък, заради което потреблението му с една ръка е прекомерно неловко и мъчно.



Обикновените консуматори изобщо не са съгласни с позицията на Consumer Reports, а самостоятелната анкета на TechRadar сподели, че най-желаният смарт телефон към есента на 2017 година е точно Samsung Galaxy Note 8, който въплъщава идеалния флагман с безрамков OLED екран, двойна съществена камера, топ-хардуер и поддръжката на най-съвременните технологии и стандарти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР