Автори на три грабежа и кражба на територията на пловдивския

...
Автори на три грабежа и кражба на територията на пловдивския
Коментари Харесай

Арестуваха няколко крадци в Пловдив, след серия гражби в район “Източен“

Автори на три грабежа и кражба на територията на пловдивския регион " Източен " са арестувани от чиновници на Шесто районно управление (на МВР), оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Прочетете още
В неделния ден се наложило дежурни екипи на районното ръководство да реагират на два сигнала за похищения в границите на няколко минути. Около 11.15 ч. били подхванати издирвателни и заградителни дейности към търговски център на ул. „ Д-р Георги Странски “, откакто клиент се оплакал, че му е откраднат велосипеда.

След като работата по „ горещи следи “ дала позитивен резултат, последвал и карцерът на 45-годишния причинител. От беседите с мъжа станало ясно, че няколко дни по-рано той издърпал от ръцете на 71-годишна жена найлонова торбичка с портмоне с над 300 лв., персонални документи и други движимости.

Малко по-късно в неделния ден в районното ръководство попаднал и 24-годишен юноша, който по предварителни данни направил обир със същия почерк към 11.30 ч., а жертва станала 80-годишна пенсионерка.

Допълнително е открито, че на 4 януари по сходен метод младият мъж лишил мобилен телефон и от друга жена. И двамата причинители са с богати престъпни досиета и присъди. Работата по документиране на случаите продължава, следва материалите по досъдебните производства да бъдат импортирани в Районна прокуратура – Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР