Автори на идеята за прекратяване на концесията на пристанище Росенец

...
Автори на идеята за прекратяване на концесията на пристанище Росенец
Коментари Харесай

Пеевски напомни деликатно: Росенец обратно в държавата е идея на ДПС

Автори на концепцията за преустановяване на концесията на пристанище " Росенец " са Движение за права и свободи и ГЕРБ, сподели пред публицисти в Народното събрание глобеният по " Магнитски " народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Запитан дали ще подкрепи проекторешението, за което Кирил Петков съобщи тази заран, той отговори по този начин:

" А на кой е тази самодейност, с цел да я подкрепим? Това е самодейност, която изработихме дружно с ГЕРБ. Демократична България незабавно се включиха, а Политическа партия умуваха, а през днешния ден с изненада следя, че била тяхна самодейност. Това не е по този начин. Това е доста остаряла наша концепция ". 

По думите му през днешния ден проекторешението ще бъде импортирано, като под него ще се подпишат представители от ПП-ДБ, ГЕРБ и Движение за права и свободи. Пеевски добави, че се чакат Политическа партия, които " умуват за особения представител ".

Рано тази заран съпредседателите на ПП-ДБ Кирил Петков и Атанас Атанасов оповестиха, че обединението ще внесе предложение, с което пристанище " Росенец " се връща под контрола на българската страна. Това би трябвало да се случи в период от седмица след приемането на текстовете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР