Авторът на много красивия пети гол за Лудогорец във вратата

...
Авторът на много красивия пети гол за Лудогорец във вратата
Коментари Харесай

Неделев: Тежко е да играеш през 3-4 дни, но сме професионалисти

Авторът на доста красивия пети гол за Лудогорец във вратата на Ботев Враца – Тодор Неделев, стана и Играч на мача в Разград. Левичарят показа, че предстоят три доста тежки мача за „ зелените “ - с Локомотив Пловдив, ЦСКА и Нордселанд.

„ Първото полувреме тимът на Ботев Враца седнал съм по-добре. През второто показахме мощта, която имаме в предни позиции. Можеше да отбележим още голове, само че сме удовлетворени “.

„ Тежко е да играеш през 3-4 дни, има мачове от Европа, за които се постанова да пътуваш. Всяко нещо оказва отмалялост, само че сме експерти. Затова има 20 футболисти, че и повече. Ако има изтощен – да го сменят “.

„ Надявам се, имаме три мача до края на годината. От на следващия ден се приготвяме за Локо Пловдив, по-късно доста тежък мач с ЦСКА в София и по-късно мач за излизане от групите на Лига на конференциите с Нордселанд “, заключи левичарят.

„ Дава ми се късмет да играя. С всеки мач усъвършенствам формата си и да ме виждат феновете в познатата форма. Надявам се да взема присъединяване в идващите мачове.

„ Не бих споделил. Всеки мач, без значение против кой се изправяме, даваме 100% от себе си и би трябвало да побеждаваме “, съобщи Неделев на въпрос дали мачът с Локомотив Пловдив е по-специален за него като някогашен състезател на Ботев Пд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР