Авторът на „Доверие“ Ернан Диас за любовта си към „музиката на английски“

...
Хернан Диас пише на ръка, покривайки всеки квадратен инч от
Коментари Харесай

Хернан Диас пише на ръка, покривайки всеки квадратен инч от всяка страница в тетрадките си. „Предпочитам да пиша с тази писалка“, каза той, „защото ако човек може да изпитва любов към предметите, аз изпитвам любов към тази писалка. Има чувственото изживяване да пишеш на дълга ръка. Има нещо в мърморенето на писалката върху хартия. За мен няма нищо подобно."

Той показа на "Sunday Morning" ръкописния ръкопис на романа, който току-що му спечели наградата Пулицър, "Доверие". Но той се чувства неудобно, дори малко суеверен, да позволи на камера да заснеме нещо толкова интимно и лично.

Международен бестселър, публикуван на 35 езика, „Доверие“ е за това как се правят пари, калейдоскопичното разказване на една и съща история в четири различни гласа – един роман, състоящ се от четири книги.

„Доверие“ от Ернан Диас

       
За повече информация:

„Доверие“ от Ернан Диас (Riverhead Books), с твърди корици, меки корици с голям печат, електронна книга и аудио формати, достъпни чрез Amazon, Barnes & Noble и Bookshop.orghernandiaz.netThe Mount, Lenox, MassachusettsCenter for Brooklyn History

      
История, продуцирана от Robbyn McFadden. Редактор: Лорън Барнело.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР