Автор разказа как той и съпругата му са превърнали брака

...
Автор разказа как той и съпругата му са превърнали брака
Коментари Харесай

„Направих огромна грешка, като се ожених за съпругата си – но никога няма да скъсам с нея“

Автор описа по какъв начин той и брачната половинка му са трансформирали брака си от непрекъсната злополука с трен в мач, изработен на небето, който създава деца и внуци. Дългото и мъчително пътешестване на двойката към този момент е превърнато в книга с вярата, че техният опит ще може да въодушеви други да поправят партньорствата си.

Съпругът от Съединените щати призна, че през първите 27 години от брака си двойката трябваше да преодолее доста трудности, в това число опиати, алкохол, голям брой афери и „ доста несполучливи благоприятни условия за самопомощ “. Книгата на Тим Буш и брачната половинка му Кат се назовава „ Секс на първата среща “ и той сподели пред Fox News, че: „ Това не е идеалният метод да започнете брак, само че евентуално го знаете. Това, което може би не знаете, е, че единствено тъй като вашият бракът имаше кофти начало, не значи, че би трябвало да има кофти край. "

Буш, който се пенсионира след 35 години в автомобилния бизнес и е бизнесмен в региона на недвижимите парцели и развиването на бизнеса, сподели, че и брачната половинка му стигн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР