Автор: obektivno.bgУкраинският президент Володимир Зеленски отправи завоалирана заплаха към онези

...
Автор: obektivno.bgУкраинският президент Володимир Зеленски отправи завоалирана заплаха към онези
Коментари Харесай

Зеленски заплаши, че украинските бежанци могат да дестабилизират Европа, ако помощта за страната му спре

Автор: obektivno.bg

Украинският президент Володимир Зеленски насочи завоалирана опасност към тези страни, които мислят за ограничение на помощта по какъвто и да е метод, предупреждавайки, че „ милиони украински бежанци в европейските страни “ са способни да дестабилизират Запада и няма да е „ добра история “ за Европа.

Ето какво сподели Зеленски в изявлението за Economist, публикувано тази седмица:

„ Орязването на помощта за Украйна единствено ще удължи войната, твърди Зеленски. И това би основало опасности за Запада в личния му заден двор. Няма метод да се планува как милионите украински бежанци в европейските страни ще реагират на изоставянето на страната им.

Украинците като цяло са се „ държали добре “ и са „ доста признателни “ на тези, които са ги приютили. Те няма да не помнят тази благотворителност. Но не би било „ добра история “ за Европа, в случай че „ вкара тези хора в ъгъла “.

Редица онлайн коментатори означиха изненадващо откритата му и нападателно обвинителна изразителност, заявявайки, че той изглежда заплашва Европа, в случай че Украйна не реализира своето.

„ Дали не пояснявам това неправилно или Зеленски в действителност заплашва европейските страни с тероризъм, в случай че не изпратят оръжията, които той желае, в Украйна? “, написа в обществената мрежа X (преди Twitter) Арно Бертран.

Друг анализатор Макс Абрамс, специалист по битка с тероризма и професор по интернационалните връзки, разяснява следното: “Зеленски в този момент заплашва, че украинските бежанци ще атакуван Европа, в случай че тя спре лесния метод за облаги “.

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР