Автор: obektivno.bgМалко вероятно е Русия да нападне страна от НАТО

...
Автор: obektivno.bgМалко вероятно е Русия да нападне страна от НАТО
Коментари Харесай

Орбан: В централата на НАТО в Брюксел тече подготовка за вкарване на Европа във война

Автор: obektivno.bg

Малко евентуално е Русия да нападне страна от НАТО и диалозите за „ съветската опасност “ не са нищо друго с изключение на маневра на Запада за подготовка за война, съобщи унгарският министър председател Виктор Орбан.

„ Вероятността някой – не приказваме единствено за Русия, а за който и да било – през днешния ден да реши да нападна страна от НАТО е извънредно дребна. НАТО е защитителен съюз и няма да толерира военни дейности, които нарушават суверенитета на която и да е страна от НАТО. Затова пояснявам тези препратки към „ съветската опасност “ по-скоро като маневри на Запада и Европа за подготовка за влизане във война “, каза Орбан пред радио „ Кошут “.

Изявления на западни политици и медийни изявления демонстрират, че Европа се готви за война с Русия, добави министър председателят.

„ Преди двете международни войни медиите прекарваха много дълго време в подготовка за влизане във войната. Мисля, че това, което се случва през днешния ден в Брюксел и Вашингтон, само че по-скоро в Брюксел, в сравнение с във Вашингтон, е един тип подготовка на настроенията за възможен директен спор. Спокойно можем да кажем, че тече подготовка Европа да влезе във войната, това се случва в медиите и в изказванията на политиците “, сподели Орбан.

„ Унгария се опълчва на това. В държавното управление се работи много, с цел да се дефинира по какъв начин можем да останем член на НАТО, без да участваме във войната “, сподели Орбан. Той добави, че Брюксел е наясно с това и даже е измислил термина „ неучастник “ за Унгария.

На доктрина тактиката е украинците да се бият на фронтовата линия, до момента в който ние им осигуряваме оръжие, пари и техника. „ На договарянията за войната неведнъж съм питал дали някой може да ми каже какъв брой пари ще би трябвало да бъдат изхарчени, с цел да могат украинците да изгонят руснаците от окупираните територии. Отговорът на този въпрос нормално е безмълвие “, сподели министър председателят Орбан.

Унгария упорства, че учредителната харта на НАТО гласи, че това е защитителен съюз, без да се загатва НАТО да води война отвън територията на членовете си, сподели унгарският водач. И въпреки всичко сега подготовката за война се прави в централата на НАТО в Брюксел и организацията разисква по какъв начин може да взе участие във войната, акцентира Орбан.

Ако някой в ​​ЕС през днешния ден гледа кое е положително за хората, той е жигосан като популист, уточни министър председателят и добави, че съгласно него крайната инстанция е гласът на хората, тежестта на тяхното мнение. „ Ако има същински въпрос, по който хората би трябвало да имат думата, то това е въпросът за войната и мира “, сподели той. Според унгарския министър-председател броят на хората, които желаят мир, ще се усили в Европа. Потъването във война може да бъде спряно, съгласно него, само че би трябвало да се работи доста, с цел да се върне първичната обстановка.

Унгарският министър председател счита, че на идните избори за Европарламент гласоподавателите могат най-малко да спрат процеса на поглъщане във война. Унгария би трябвало да заплаща на Брюксел шест милиона форинта дневно, тъй като страната не желае да приема мигранти. „ Докато ние пазиме Европа, Унгария получава изстрел в гърба от Брюксел. Цялата обстановка е неуместна. Европейските водачи, които вземат такива решения, би трябвало да бъдат отстранени “, сподели Виктор Орбан.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР