Автомобилно протестно шествие, организирано днес, след потегляне от столицата се

...
Автомобилно протестно шествие, организирано днес, след потегляне от столицата се
Коментари Харесай

Административни глоби грозят протестиращи на АМ Тракия днес

Автомобилно протестно шествие, проведено през днешния ден, след тръгване от столицата се насочи по автомагистрала " Тракия " за блокирането й. С оглед недопускане на произшествия то беше съпроводено от общо 4 полицейски автомобила.
Протестиращите стопираха в дейната и изпреварващата ленти директно преди тунел " Траянови врата " в посока Пловдив. С оглед обезпечаване опция на останалите жители свободно да осъществят пътуването си, придвижването беше пропускано поетапно в спешната лента, а особено ситуирани екипи на ОДМВР-София на пътен възел Мухово контролираха и подкрепяха придвижването през обезпечените обходни трасета през Ихтиман и Костенец.
 Протестна обсада запуши автомагистрала Тракия и Орлов мост Протестна обсада запуши автомагистрала " Тракия и " Орлов мост "
Внезапна обсада на автомагистрала " Тракия ". Днес по обяд хиляди пътуващи бяха сюрпризирани, когато схванаха, че са блокирани и не могат да м...
По време на виковете полицейските чиновници не позволиха ескалация на напрежението, провокации или пораждане на пътни катастрофи, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
След завръщането на шествието в София, част от колите стопираха на Орлов мост за към час и сътвориха усложнения за напредването в региона. Екипи на Столична дирекция на вътрешните работи работиха, с цел да подкрепят и пренасочват останалите участници в придвижването.
Предстои по случаите да бъде взето отношение по административен ред.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР