Автомобилният състезател и шампион на България Крум Дончев подкрепя кампанията Най-добър млад

...
Автомобилният състезател и шампион на
България Крум Дончев подкрепя
кампанията Най-добър млад
Коментари Харесай

Крум Дончев застава зад инициативата на СБА „Най-добър млад шофьор на България“

Автомобилният играч и първенец на България Крум Дончев подкрепя кампанията „ Най-добър млад водач на България “. Състезанието е подкрепено от Съюзът на българските автомобилисти (СБА) в подпомагане с представители на държавата и бизнеса. Надпреварата ще се проведе в интервала 5 февруари – 12 май и в него могат да вземат присъединяване всички български водачи сред 18 и 26 години, които имат до 5 години стаж зад кормилото.

Първият кръг на надпреварата ще се проведе от 5 февруари до 27 април. В този период всеки участник би трябвало да реши тест в уеб страницата на събитието. С него организаторите ще ревизират теоретичната подготовка на участниците. Въпросите са свързани главно с познаването на правилата за държание на пътя.

Вторият кръг на надпреварата ще се проведе на 12 май 2018 година на писта Дракон, Калояново. Там ще бъдат изпитани всички умения на участниците, които трябва да имат в всекидневието си – заобикаляне на трудности, паркиране, овладяване на автомобила върху мокра или заледена настилка, промяна на гума, проверка на техническото положение на автомобила, оказване на първа помощ на пострадали при ПТП и прочие

Тази година акцията се организира в България, Словения, Словакия и Чехия с подкрепата на Международната автомобилна федерация ФИА.

„ Кампанията „ Най-добър млад водач на България “ е една изключителна възможност да стигнем до повече млади хора, на които бихме желали да кажем, че трябва да бъдат по-смирени, по-толерантни, да бъдат образец за подражание и най-после да бъдат деликатни. Аз в действителност имам вяра, че точно младите са нашето бъдеще и е належащо да носят в себе си идеята за персонално и обществено самосъхранение. За мен е чест и удоволствие да поддържа кампанията „ Най-добър млад водач на България “., коментира първенецът Дончев.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР