Автомобилният гигант Stellantis, в който са включени автомобилните марки Alfa

...
Автомобилният гигант Stellantis, в който са включени автомобилните марки Alfa
Коментари Харесай

Stellantis анонсира Freedom of Mobility Forum и обяви напускането си на ACEA

Автомобилният колос Stellantis, в който са включени автомобилните марки Alfa Romeo, Chrysler, Citroen, Dodge, DS Automobiles, FIAT, FIAT Professional, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram Trucks и Vauxhall, анонсира тематична самодейност, наречена Freedom of Mobility Forum (Форум Свобода на Мобилност), която има за цел да събере на едно място решителни хора, водени от пристрастеността си да вършат оценки и вземат решение проблемите въз основата на обстоятелствата, да разпознават и да оферират решение за обществото във връзка с чиста, безвредна и налична независимост на подвижност на фона на последствията от световното стопляне.

Freedom of Mobility Forum е плануван от Stellantis за началото на идната година, като ще участват разнородна група специалисти (доставчици на софтуерни и решения за подвижност, учени, политици и други), работещи в името на обща цел, с опция за бързи реакция и решения, и с възприета концепция за всеобхватен разбор на другите проблеми.

"Екологичните провокации пред нас, в композиция с бързо разрастващата се бизнес среда, изискват ефикасен и световен метод на 360 градуса, който включва всички тези, които желаят да допринесат за построяването на устойчива подвижност ", разяснява Карлос Таварес, изпълнитилен шеф на Stellantis. "Ние имаме намерение да създадем обществен конгрес, в който сътрудниците могат да се обединят, с цел да се отговори на основните въпроси към дебата по декарбонизацията на мобилнсостта и да предложи последващи стъпки, които да предприемем дружно. Достъпът до чиста, безвредна и налична подвижност за жителите по целия свят е заложен на карта ".

Успоредно с анонсирането на Freedom of Mobility Forum, от Stellantis потвърдиха, че преди края на тази година, компанията ще прекрати участието си ACEA (Асоциация на автомобилните производители в Европа).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР