Автомобилният гигант Jaguar Land Rover продължава да обновява сериозно моделното си портфолио,

...
Автомобилният гигант Jaguar Land Rover
продължава да обновява сериозно
моделното си портфолио,
Коментари Харесай

Сериозни подобрения и за Land Rover Discovery

Автомобилният колос Jaguar Land Rover продължава да обновява сериозно моделното си портфолио, като този път акцентът е Land Rover Discovery.

Обновеният Land Rover Discovery идва с нови предни и задни диодни светлинни блокове, нови предна и задна ризница, ново равнище на изпълнение R-Dynamic, интериор с нова средна конзола с интегрирана високотехнологична система за свързаност, възобновяване по въздуха (over-the-air), навигация и мултимедия Pivi Pro с 11.4-инчов екран, по-висок комфорт за пътниците на втория ред седалки и други.

Land Rover Discovery получава последното поколение редови, шестцилиндрови Ingenium бензинови и дизелови мотори във вариант mild хибрид, най-новата еволйция на интегилентната система за задвижване на четирите колела Terrain Response 2, система за пречистване на въздуха в купето чрез йонизация Cabin Air Ionisation, допълнителни решения за улеснение и комфорт на задните седалки и други.



Discovery идва и с променен многофункционален волан със "скрити ", досега на стартирането на мотора, бутони, и с нови и с по-добра тактилна противоположна връзка железни пера за превключване на предавките.

По отношение на функционалността, Land Rover Discovery може да бъде оборудван с врата на багажника с отдалечено и жестово управление. Товарната съдържимост на луксозното SUV в петместна конфигурация на интериора е 2485 литра, а в седемместна е 258 литра.

Двигателната гама на Land Rover Discovery включва две дизелови и две бензинови предложения, като оптималните мощности на съответните елементи са 249 и 300 конски сили, и 300 и 360 конски сили.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР