Автомобилния сезон в календара на 2018-та година стартира с шуменското

...
Автомобилния сезон в календара на 2018-та година стартира с шуменското
Коментари Харесай

Шуменско рали раздава награди на зрителите

Автомобилния сезон в календара на 2018-та година започва с шуменското планинско нанагорнище Мемориал “Валерий Великов”. Надпреварата е първи кръг от Националния шампионат и ще се организира на 14 и 15 април. Петима фенове късметлии ще получат парични награди по 100 лв., оповестяват уредниците. Феновете на автомобилния спорт ще могат да следят конкуренцията след закупуване на входен билет, който важи за двата дни на шампионата. Цената на пропуща е 5 лв. и точно посредством билетите ще бъде разиграна лотария.
 trsh0904-2  trsh0904-1  trsh0904-1a
36 бяха поръчките на спортни екипажи до празниците, във вторник е последният период за записване. Тази година домакините от община Шумен ремонтираха и над 3 300-метровото трасе още в първите дни на април. Дупките бяха фрезовани и изкърпени. Официалното разкриване е в събота пред паметника на Валерий Великов на входа на парк „ Кьошкове “ от 12:25 часа, а от 13:30 ч. стартират тренировките в три манша. В неделя атрактивната конкуренция е от 10:30 ч.

За участниците в планинското нанагорнище и тази година ще има специфични купи-уникати, направени от шуменския предприемач Валери Балабанов-Барни. Ювелирните награди са от остарели авточасти – бутала, колянови валове, зъбчатки… Всичко е лъснато до искра, комбинирано с нюх и боядисано ловко. Дори единствено поради статуетките от авточасти си коства присъединяване в първата конкуренция за сезона.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР