Автомобилния гигант Great Wall Motor (GWM) обяви, че компанията е

...
Автомобилния гигант Great Wall Motor (GWM) обяви, че компанията е
Коментари Харесай

Great Wall с историческо постижение за китайски автомобилен производител

Автомобилния колос Great Wall Motor (GWM) разгласи, че компанията е станала първата в историята китайска, която разполага и оперира индустриално оборудване за електрически автомобили, ситуирано отвън територията на родния си пазар.

Първата напълно електрическа кола, която GWM създава отвън Китай, е GWM Ora 03 (Ora Good Cat), като тя към този момент се сглобява на поточната линия на завода GWM Rayong в Тайланд.

" Историческият пробив на GWM в задграничното произвеждане на напълно електрически коли е доказателство за световната тактика на компанията ", анонсират от Great Wall Motor. " Сега GWM е първият китайски OEM с капацитет за всеобщо произвеждане на нови NEV транспортни средства в чужбина, в това число хибридни електрически транспортни средства (HEV), зареждаеми (PHEV) хибриди и електрически (BEV) коли в световен мащаб ".

От GWM разясняват и самото пазарно показване на ORA 03 на тайландския пазар, като споделят, че от пазарното лансиране на електрическия автомобил в страната през октомври 2021 година, досега са осъществени над 10 000 негови представителя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР