Автомобилната марка smart, която се управлява от (50:50) на Daimler

...
Автомобилната марка smart, която се управлява от (50:50) на Daimler
Коментари Харесай

Електрическият smart #1 с първи доставки в началото на 2023 година

Автомобилната марка smart, която се ръководи от (50:50) на Daimler и Geely Holding, разгласи, че първите поръчки за закупуването на напълно новия и 100% електрически модел smart #1 във версията му с ляв волан ще могат да бъдат направени през идващия месец. Първите доставки към клиенти в Европа пък се чака да бъдат осъществени при започване на 2023 година.

smart #1, който е с дължина от 4.27 метра дава обещание да предложи впечатляващ интериорен шир и свободен пробег, който да удовлетворява и по-авантюристично настроените потребителите. От компанията разясняват цифрата от до 440 километра самостоятелност, както и опция за бързо зареждане с потенциал от до 150 kW.

Първоначално искащите да придобият smart #1 няма да имат опция за избор във връзка с оборудването, като налична ще бъде единствено пилотната Launch Edition версия на осъществяване на електрическия автомобил. През втората четвърт на идната година обаче, портфолиото на модела ще бъде разширено с още няколко модификации, включително Pro+, Premium и BRABUS.

Именно smart #1 BRABUS ще бъде и най-динамичното предложение в модификационното портфолио на smart #1. Тук мощността е увеличена от общоприетите 272 конски сили на 504 конски сили, а въртящият миг от 343 на 543 Нм. В композиция със задвижването си на четирите колела, тази версия на електрическия автомобил дава обещание опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за едвам 3.9 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР