Автомобилната индустрия полека се е възстановава от коронакризата, но последиците

...
Автомобилната индустрия полека се е възстановава от коронакризата, но последиците
Коментари Харесай

Hyundai обещава качество и обслужване за употребявани автомобили

Автомобилната промишленост бавно се е възстановава от коронакризата, само че последствията от рецесията с чиповете не престават. Няколко милиона коли не могат да бъдат направени заради липса на полупроводници а доставките се бавят несигурно време. Нищо чудно, че търсенето на положителни използвани коли внезапно набъбна през последните месеци. Тъй като закупуването на използвана кола постоянно е въпрос на доверие, дилърите и клиентите разчитат на високо качество и положителни препоръки.

Hyundai Motor Germany разпозна знаците на времето и показа своята стратегия за използвани коли "Hyundai Promise " в Германия доскоро повече от година. Платформата за използвани коли, знакът за утвърждение „ Одобрен използван автомобил “, необятната гама от тест драйвове и бързата доставка би трябвало да предложат на заинтригуваните купувачи сигурност, бистрота, доверие и улеснение при закупуване на използван Hyundai или марка на различен производител.

Всяко използвано транспортно средство минава през проверочни стъпки благодарение на надзорен лист от 100 точки, преди да стане транспортно средство предлагано за обмен по програмата Hyundai Promise. За тестваните модели има най-малко двегодишна цялостна гаранция за използвано транспортно средство, която може да доближи даже до пет години след първичната регистрация с пробег до 120 000 километра. По-старите модели на Hyundai и марките на трети страни на възраст до осем години с пробег до 160 000 километра получават най-малко една година цялостна гаранция и попадат в сегмента „ Изпитани използвани транспортни средства “.

Марката е първият производител на пазара на използвани коли, който предлага документ за положението на батерията за всички електрически транспортни средства Hyundai. Търговецът може да прочете положението на батерията авансово благодарение на диагностичния инструмент на Hyundai.

В края на октомври 2021 година 180-те местоположения на Hyundai Promise в Германия предлагаха към 5000 транспортни средства на Promise и „ утвърдени използвани коли “ посредством hyundai.de и съвсем 10 000 единици посредством autoscout.de. На личния уеб страница на марката към 1000 от тях са модели с различни задвижвания, до момента в който autoscout.de такива са към 3000 транспортни средства.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР