Автомобилите стават все по-сложни и това води до много извънредни

...
Автомобилите стават все по-сложни и това води до много извънредни
Коментари Харесай

Ето защо има толкова много сервизни изтегляния на коли?

Автомобилите стават все по-сложни и това води до доста изключителни сервизни изтегляния и рекламации. Те са засегнали милиони транспортни средства, някои от които неведнъж. Е, в действителност има основателна причина за това и евентуално е това, което сте очаквали – колите стават доста по-сложни заради нарасналата взаимозависимост от електрониката.

Според специалистите междинният брой изтегляния на коли всяка година е скочил с 46% за 10-годишен интервал, завършващ през 2022 година, в съпоставяне със междинния за предходните 10 години, демонстрират данните на Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата в Щатите да вземем за пример. През петте години, завършващи през 2022 година, Съединени американски щати са изтегляли приблизително повече от 1000 коли всяка година, или към 27 дневно, демонстрират данните. До 2016 година Съединени американски щати не са надвишавали 1000 изтегляния на коли през която и да е година от най-малко 2002 година

„ По-сложните транспортни средства несъмнено водят до повече проблеми “ - сподели Иван Друри, авто анализатор във компанията за данни Edmunds - „ Превозните средства напреднаха до степен, каквато не сме виждали до момента “, добави Друри, цитирайки високотехнологични функционалности като опция за независимо ръководство и камери за заден ход. „ Това е толкоз необятен кръг от проблеми, които ще виждате това от ден на ден и повече. “

Toyota да вземем за пример изтегли 1,12 милиона автомобила по целия свят за нередовност на датчика, която може да докара до погрешно разрастване на въздушната възглавница, а Tesla изтегли близо 2 милиона автомобила поради проблеми с нейната система за автопилот. Още 2,2 милиона Tesla бяха изтеглени предходната седмица поради размера на шрифта на предупредителните светлини.

Многото нови и комплицирани елементи от оборудването и технологиите през днешния ден би трябвало да работят дружно, с цел да се получи по-добро преживяване за потребителя. Когато се прибавят повече съставни елементи към транспортните средства, а транспортните средства стават по-тежки поради новите употребявани технологии, ще има повече благоприятни условия за отвод на работа в автомобила.

Въпреки всичко това, специалистите настояват, че този скок в изтеглянията на коли не би трябвало да е огромно безпокойствие за клиентите, защото дефектите варират в необятен диапазон по тежест. Всъщност можете да гледате на нарастването на изтеглянията като знак, че регулаторната система работи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР