Автомобилите с нова визия от BMW Group - Vision Neue

...
Автомобилите с нова визия от BMW Group - Vision Neue
Коментари Харесай

BMW Vision New Class X - видео

Автомобилите с нова визия от BMW Group - Vision Neue Klasse към този момент дава взор към новия клас SAV на баварците. Първата кола основана на новата архитектура, ще влезе в серийно произвеждане в завода в Дебрецен (Унгария) през 2025 година

„ Заедно с BMW Vision Neue Klasse компанията ще радва клиентите си през днешния ден и в бъдеще “ - споделя Оливър Зипс, ръководител на Управителния съвет на BMW AG - „ По този метод ние подчертаваме: Neue Klasse е доста повече от просто транспортно средство или характерна идея, това е предефинирането на марката BMW – и в това време повече BMW от всеки път. “

Трите характерности на новия клас - електрически, дигитален, кръгообразен, са разширени, с цел да включат четвърто измерение. Удоволствието от шофирането, закотвено в ядрото на марката BMW, е издигнато на ново равнище със система за ръководство на задвижването и шасито, създадена особено за Neue Klasse и технологията BMW eDrive от шесто потомство. Съществува и виновна идея за резистентност за произвеждане, употреба, ремонт и преработване.



Новата форма на ръководство на задвижването и шасито подсигурява решително шофиране, съобразено с самостоятелните потребности. Тя се основава на нов софтуерен стек, създаден без значение от BMW Group, и оказва помощ на транспортните средства от новата класа да реализират непрекъснато държание при шофиране когато и да е. Дори по отношение на дизайна на модел BMW X, опростеният дизайнерски език, създаден за Neue Klasse, бележи огромен скок в дизайна на екстериора и интериора.

Изцяло електрическата архитектура на автомобила с повишен луфт предлага нови благоприятни условия за още по-просторен интериор. Тя разрешава дълго междуосие, къси надвеси и типични за BMW пропорции. Големите прозоречни площи и панорамният стъклен покрив основават леко, обляно от светлина чувство за шир, което се добавя от текстила в топли цветове.



Материалът „ Verdana “ създаден напълно на растителна и минерална основа и без нефт е за вътрешна приложимост. В BMW Vision New Class X се употребява в долната част на панелите на вратите и централната подпора. Морската пластмаса също се употребява за шприцовани съставни елементи за първи път. В определените съставни елементи делът на тази вторична суровина, която се получава от изхвърлени риболовни мрежи, към този момент е 30 %.

BMW Vision Neue Klasse демонстрира че моделите X постоянно ще останат със мощни характери. Монолитни, ясни и с доста самостоятелна, отвесна интерпретация на светлинния автограф на BMW.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР