Автомобили с мощност от 330 до 600 к.с. ще превземат

...
Автомобили с мощност от 330 до 600 к.с. ще превземат
Коментари Харесай

Зрелищно дрифт шоу отново гостува на морската столица

Автомобили с мощ от 330 до 600 к.с. ще завладяват открития паркинг на Мол Варна ЕАД

На финала на лятото Варна още веднъж ще стане сцена на зрелищно дрифт шоу – Summer Drift Show Varna 2018. Атрактивните демонстрации в жанр „ Бързи и гневни “ са проведени от Дрифт клуб България (DCB), а хазаин на шоуто – за повторно след 2012 година, ще е търговско-развлекателният център на Мол Варна ЕАД.

На 13 септември, четвъртък, от 19:00 до 20:00 часа осем водача – европейски и национални дрифт първенци от България, Румъния и Сърбия, ще показват уменията си на открития паркинг на комплекса. В демонстрациите ще вземат участие коли с мощ от 330 до 600 конски сили!

Повечето хора си показват дрифтинга като лудо и неконтролируемо шофиране, въртящи се коли, обгърнати в гъст пушек с аромат на автомобилни гуми. Някои назовават този жанр на шофиране „ следена полуда “. На процедура дрифтингът извлича най-интересните и зрелищни детайли от общоприетите автомобилни надпревари, като ги комбинира в един извънреден театър. Това е техника, прераснала в нов тип авто спорт, която трансформира цялостния надзор над колата до изкуство и висша форма на умеенето да шофираш.

Малцина знаят, че дрифтингът се употребява като техника още през 30-те години на ХХ век от водачите в Grand Prix. Голямата си известност обаче виртуозните пируети на четири гуми получават през 70-те години в японския авто шампионат.

За наслада на всички фенове на адреналина Summer Drift Show Varna 2018 е с ВХОД СВОБОДЕН, а от 16:00 до 17:00 часа най-запалените почитатели ще могат да получат подписи и да се снимат с водачите, участващи в шоуто.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР