Автомобил, управляван от 12-годишно момче, е катастрофирал в Търговишко, съобщава

...
Автомобил, управляван от 12-годишно момче, е катастрофирал в Търговишко, съобщава
Коментари Харесай

12-годишен шофьор катастрофира - рани баба си и дядо си... Опитал и да плува с колата

Автомобил, ръководен от 12-годишно момче, е аварирал в Търговишко, оповестява Българска телеграфна агенция. При случая са потърпевши бабата и дядото на момчето, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище. От полицията прецизират, че няма заплаха за живота на пострадалите.

За Българска телеграфна агенция от полицията оповестяват, че по първични данни дядото е дал автомобила си на момчето. 

Пътното произшествие е станало в землището на село Кралево, наоколо до локален язовир. Детето е карало в земеделска обработваема повърхност, навлязло е в речно корито и колата се е забила в срещуположен земен склон.

В резултат на пътнотранспортното произшествие в МБАЛ-Търговище са настанени за лекуване двамата пасажери - пътувалият на предна дясна седалка 74-годишен мъж и 72-годишна жена, която е стояла на задната седалка. Мъжът е с голям брой фрактури по шията и гръдния панер и с пневмоторакс. Пострадалата жена е с фрактури на крайник и ръка. 

На 12-годишния лидер е взета проба за алкохол, която е негативна. Причините за зародилия пътен случай ще бъдат изяснявани в хода на формираното по случая досъдебно произвеждане.

Сутринта малките екрани разпространиха фрагменти по какъв начин пловдивски рейс се ръководи от... малко момченце, седнало в скута на татко си. Голобрадият " лидер "  се учи на автомагистрала " Тракия ", освен това цялостен с пасажери. 
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР