Автомобил пропадна в улична шахта в Пловдив и спука резервоар

...
Автомобил пропадна в улична шахта в Пловдив и спука резервоар
Коментари Харесай

Отново пропаднала кола в шахта в Пловдив: Кога ще бъдат отстранени проблемите?

Автомобил пропадна в улична шахта в Пловдив и спука контейнер с гориво. Това е следващ случай, който се случва на улица, част от водния цикъл на града. Ден преди него друга жена пропадна с колата си в шахта по ремонтиран сектор.
Снимка: bTV
Причината за случаите е ремонт на бул. „ Марица “, където сега има и много събрала се вода от дъжда, която пречи на ниските коли да минават през улицата.

„ Водният план по принцип е доста добра концепция, само че за една година са разкопани към 70 улици, а има приключена единствено една. Не се работи, строителите стоят и чакат “, изясняват жители и допълват, че непрекъснато им стопират водата и никой не им изяснява за какво това се случва.
Снимка: bTV
Върху ремонтът се реализира строителен контрол.

„ По отношение на шахтите има наставления, описът с нередностите е даден на изпълнителя на плана “, съобщи Росен Цветков от компанията, която реализира строителен контрол.

Вчера полицията наложи санкция на ръководителя на обекта поради случая.
Снимка: bTV
„ Шахтите към този момент са обезопасени, на 31 септември е крайният период за ремонта, няма по какъв начин да се случи толкоз бързо “, изясни ръководителят на обекта на строителната компания Росен Налджиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР