Автомобил на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е извършил

...
Автомобил на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е извършил
Коментари Харесай

Искат уволнението на служител на СДВР заради опасно шофиране по Цариградско шосе

Автомобил на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) е направил жестоко нарушаване на разпоредбите за придвижване, сигнализира пътният специалист Диана Русинова, която изиска незабавното му уволняване.

Вчера свидетел, снимал обстановката, е й изпратил видеоклип, в който се вижда по какъв начин сива кола влиза в насрещното при започване на бул. " Цариградско шосе " и минава сред мантинелите.

" Бих желала да попитам от по кое време служебните коли на Министерство на вътрешните работи имат право да минават по пешеходните пътеки? Колеги служители на реда, не Ви ли е позор да вършиме сходни неща? Настоявам за това този чиновник на Министерство на вътрешните работи неотложно да бъде уволнен дисциплинарно, това е неприемливо нарушение на всички правила и правила за сигурност на придвижването по пътищата и е срамно хора с униформа да вършат сходни неща. Имайте малко чест и достолепие, когато изпълнявате служебните си отговорности. Да си служител на реда не се изчерпва единствено в това да клечиш в храстите след знак за ограничаване 60 км/ч ", написа Русинова.

От Столична дирекция на вътрешните работи нито потвърдиха, нито отхвърлиха пред Българска национална телевизия, че става въпрос за техен автомобил. Казаха единствено, че се прави инспекция.

" Аз съм безусловно сигурна, че това е автомобил на Столична дирекция на вътрешните работи. Много постоянно сме го виждали този автомобил, който поставя камерите за скорост. На самите фрагменти ясно се вижда синия буркан, който стои от горната страна върху самия автомобил. Лично аз съм извънредно втрещена от този случай. Това е доста жестоко нарушаване на всевъзможни вероятни правила. Тук има знак, който ясно демонстрира, че имате право да завиете надясно, т.е. излаз на София по бул. " Цариградско шосе ". Този лидер влезе в насрещното, мина върху пешеходната пътека, мина през разграничителния остров с цел да отиде насреща ", сподели Диана Русинова.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР