Автомобил е излязъл от платното и е пропаднал около 40

...
Автомобил е излязъл от платното и е пропаднал около 40
Коментари Харесай

Автомобил излезе от пътя и падна от 40 метра край Златоград

Автомобил е излязъл от платното и е пропаднал към 40 метра под пътя в гориста околност край Златоград, оповестиха от полицията в Смолян.

Според информацията лидерът на колата е потърпевш. Инцидентът е станал по пътя Златоград-Мадан на 10 май в 15:25 часа.

45-годишен мъж, гражданин на златоградското село Страшимир, управлявайки лек автомобил с несъобразена скорост, на десен завой излиза от пътното платно и пропада на към 40 метра.

 Двама младежи починаха при тежка злополука в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО) България 2 мин. Двама младежи починаха при тежка злополука в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО)  След трагична акция избавиха куче, паднало от 100-метрова канара (ВИДЕО) Светът 1 мин. След трагична акция избавиха куче, паднало от 100-метрова канара (ВИДЕО)  Двама младежи починаха при тежка злополука в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО) България 2 мин. Двама младежи починаха при тежка злополука в Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО)  След трагична акция избавиха куче, паднало от 100-метрова канара (ВИДЕО) Светът 1 мин. След трагична акция избавиха куче, паднало от 100-метрова канара (ВИДЕО)

При случая лидерът е потърпевш. Настанен е за лекуване в МБАЛ-Златоград с пострадване в региона на главата и контузия на ребро, без заплаха за живота.

Извършената инспекция за приложимост на алкохол е дала негативен резултат. Мястото на злополуката е посетено от екип на „ Пътна полиция “ и е взето отношение по Закона за придвижване по пътищата, допълват от ОДМВР-Смолян.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР