Автомагистрала Хемус е най-важното нещо за Северна България и трябва

...
Автомагистрала Хемус е най-важното нещо за Северна България и трябва
Коментари Харесай

Магистрала Хемус е най-важното нещо за Северна България, категоричен е Борисов

Автомагистрала " Хемус " е най-важното нещо за Северна България и би трябвало да бъде направена. Това сподели министър председателят Бойко Борисов на конгреса на Европейските студенти демократи във Варна.
 
Изграждат 9.3 км от автомагистрала " Хемус " за 910 дни (СНИМКИ/ВИДЕО)

" С въвеждането и на ТОЛ системата следващата година, мисля, че финансирането е обезпечено. Хубава ни е България, само че тъкмо по средата планината доста мъчно се преодолява. Нямаме избор ", уточни Борисов.
 
Според него ще се положат всички старания да бъдат свързани София и Варна. " България страда сега, страда извънредно доста за служащи. Преди няколко дни се срещнах с работодателските организации и всичките те изпитват изключителна потребност от фрагменти в областта на туризма и обслужването, в металургичната индустрия ", разяснява министър председателят.
 
 БГНЕС
Тапи на автомагистрала " Хемус " и през лятото

" В момента съм оптимист. С президента Макрон няколко пъти в последния месец се срещахме. На всяка среща съм употребявал времето да му описвам и да му приказвам за това, което става на Балканите, с нашите съседи в Турция. От другата страна на Черно море, в случай че тръгнете напряко, ще стигнете до Крим по морето ", добави Борисов. По тематиката Обещават ни, че срещаме зимата без поправки по автомагистрала " Хемус " Регионалният министър: Ресурс за системата за тол таксите ще има през 2019 година (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР