Автобусът, който уби двама полицаи в Бургас, е обявен за

...
Автобусът, който уби двама полицаи в Бургас, е обявен за
Коментари Харесай

Автобусът, убил двама полицаи - с фалшиви номера и неизправен

Автобусът, който умъртви двама служители на реда в Бургас, е разгласен за продажба в Харманли, закупен е от българи там. Номерата, с които се е придвижвал, са подправени и са нидерландски.

Групата мигранти е преминала границата край Малко Търново, където са натоварени в рейса. Шофьорът му е бил безусловно неопитен, а рейсът е нередовен.

Засечени са в региона на Босна, където рейсът не се подчинява на сигнализацията от граничните служители на реда да спре, заяви Флагман. От там стартира преследването, което се трансформира в гневна гонка. По трасето се причисляват всички налични сега патрули, само че до Бургас водачът на рейса кара с брутално висока скорост.



Така наподобява граничната ни ограда сега в региона на село Бръшлян, откъдето евентуално са минали и мигрантите. Подобни сектори са всеобщи по границата ни с Турция. Оградата е в това положение през последната година – крах и никаква поддръжка от страна на страната. 

Границата е разграден двор и тълпи от мигранти влизат в страната ни всеки ден. Каналджийството процъфтява, тъпчат деца в багажници, моргата е цялостна с трупове на открити в гората мигранти! Ето това е непотърсената, подритвана истина!

Инцидентът стана тази заран към 5,30 часа. Двама служители на реда изгубиха живота си в опит да оказват помощ на сътрудниците си. Те се включват в преследването на рейс с мигранти в региона на кръговото кръстовище „ Трапезица ”.

Бежанците са били около 48 индивида, сред тях има и дребни деца. Няма тежко потърпевши от чужденците.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР