Автобус от Пловдив до София се е движил без климатик

...
Автобус от Пловдив до София се е движил без климатик
Коментари Харесай

Пътници за“Хеброс бус“: Два часа без климатик, на минусови температури, това е недопустимо

Автобус от Пловдив до София се е движил без климатик при минусови температури. За това алармираха до медията ни пасажери, които са се възползвали от услугите на компания „ Хеброс бус ”. Хората описаха, че на 22 януари в 8:15 сутринта са се качили в рейса в посока София от автогара „ Юг ”.
Прочетете още
„ Температурите на открито бяха -7 градуса. Освен, че рейсът пристигна с 10 минути забавяне, вътре климатикът не работеше през целия път. През цялото време нямаше безусловно никакво отопление, като даже тук-там климатикът духаше студено ”, описаха те.

Добавиха, че една от пътничките се е допитала до водача по отношение на неналичието на отопление и каква е повода за това.

„ Една дама се обърна към водача с въпрос „ Защо няма никакво отопление? ”, а той и отгори единствено с “не знам ”. Това за мен не са естествени човешки условия. Едно е на открито да е 7 градуса и да не пуснеш парно, напълно друго е да бъде - 7 градуса ”, споделят още читателите ни.

Разказват, че всички прозорци на рейса са били изцяло замръзнали както от външната, по този начин и отвътре.

„ Тук не става въпрос за волност. 40 индивида се возихме два часа на минусови температури, това е несериозно. Докога ще поносим парадоксите на „ Хеброс бус ” както за междуградския, по този начин и за градския превоз ”, приключиха пасажерите.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР