Австрийското правителство налага нови драстични мерки в борбата с разпространението

...
Австрийското правителство налага нови драстични мерки в борбата с разпространението
Коментари Харесай

Драстични мерки в Австрия, 3 600 евро глоба ако дете играе на площадката

Австрийското държавно управление постанова нови фрапантни ограничения в битката с разпространяването на ковид.

На изключително съвещание на Народното събрание федералният канцлер Себастиан Курц разгласи новите ограничаващи ограничения на държавното управление, свързани с придвижването на популацията на публични места. Спазването им ще се управлява и от полицията. Парламентът единомислещо одобри закон за ограничаващите ограничения и за оказването на помощ за стопанската система.

Забранява се събиране на повече от пет души на едно място. Това няма да важи за дейностите, свързани с битката с епидемията. Затварят се игралните и спортните площадки, всички заведения и заведения за хранене. Австрийците са призовани да се самоизолират и да не напущат домовете си, с изключение на по работа, по неотложна работа, за покупки и в случай че би трябвало да се окаже помощ на други съграждани.

От през днешния ден полицията ще управлява спазването на рестриктивните мерки, при неспазване ще бъдат налагани високи парични санкции. Глобата за излизане на открито възлиза на 2 180 евро, а за игра на деца на площадка – 3 600 евро. Освен в изброените нагоре случаи изключение се позволява и за разходки, само че поединично или в компанията само на хората от семейството, като това става единствено в краен случай./ tvn.bg

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР