Австрийският третодивизионен клуб Винер Виктория реши да помогне на хората

...
Австрийският третодивизионен клуб Винер Виктория реши да помогне на хората
Коментари Харесай

Австрийски клуб настани бездомници в съблекалнята на стадиона си

Австрийският третодивизионен клуб Винер Виктория реши да помогне на хората в неравностойно състояние и даде съблекалните си на бездомници, за които няма места в приюти и пансиони.

" 2020-а е невероятна година, само че тази зима ще отворим съблекалрните си от през днешния ден, с цел да позволим на бездомните да имат топло и безвредно място за спане.

Всички сме изправени пред огромни провокации, само че дано не забравяме за хората, които не могат да останат у дома, тъй като нямат такива. Дано хората без фамилии намерят в съблекалнята на Семеен кодекс Винер Виктория своето уютно място ", пишат на страницата на тима от австрийската столица.
Тимът е учреден през 1931-а година и сега се състезава в Източната Трета лига, като заема 9-о място от 13 тима. Есенният дял на шампионата приключи и до началото на зимната подготовка те са оборудвали съблекалните си с кушетки, кревати и отоплителни системи. Отделно от това, един от спонсорите ще се погрижи за топла храна за бездомниците, които ще се настанят в съблекалните на тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР