Австрийският тенисист Доминик Тийм говори за целите си през 2021

...
Австрийският тенисист Доминик Тийм говори за целите си през 2021
Коментари Харесай

Тийм се прицели в титлата на Ролан Гарос

Австрийският тенисист Доминик Тийм приказва за задачите си през 2021 година. Според него Откритото състезание на Франция е главният шампионат за него.

" Основната цел за мен е Откритото състезание на Франция. Така е през последните години. Защото към момента шампионатът ми харесва най-вече, където изискванията са най-хубави за мен. Играх на финала още през 2011 година за юноши. И от този момент това е шампионат, който постоянно съм желал да печеля. Рафаел е в друга лига и не знам дали имам вяра в успеха над него на Ролан Гарос.

Никога не съм успявал да го победя в този шампионат. В други съм убеден в себе си, тъй като към този момент го направих, само че да го победя на този централен корт е може би една от най-трудните задания в нашия спорт. Само двама играчи съумяха да създадат това за 16 години - луда статистика. Мисля, че той ще остане неоспорим любимец и най-силният състезател в Париж още една-две години. Но въпреки всичко това е главната ми цел и ще опитам още веднъж ", съобщи Тийм пред " Sportschau ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР