Австрийските власти са спрели ваксинирането срещу COVID-19 с партида от

...
Австрийските власти са спрели ваксинирането срещу COVID-19 с партида от
Коментари Харесай

След смърт от AstraZeneca, Австрия спря ваксината - slava.bg

Австрийските управляващи са спрели имунизирането против COVID-19 с партида от препарата на АстраЗенека като защитна мярка, до момента в който проверяват гибелта на един човек и болестта на различен след имунизация с имунизацията, оповестява Ройтерс, базирайки се на локалната здравна организация.

Според осведомителната организация Федералната работа за сигурност в региона на опазването на здравето на Австрия е получила два отчета, свързани с ваксини на АстраЗенека в окръжната клиника на Цветл в провинция Долна Австрия.

В тях се показва, че жена на 49 години е умряла вследствие на тежки нарушавания на коагулацията - съсирването на кръвта, а 35-годишна жена е развила белодробна емболия и се възвръща.

„ За момента няма доказателства за причинно-следствена връзка с имунизацията “, отбелязва Федералната работа за сигурност в региона на опазването на здравето.

Засегнатата партида с номер ABV 5300 е изтеглена от обращение от Федералната работа за сигурност в региона на опазването на здравето, заяви австрийският портал "ОЕ24 ".

АстраЗенека оповестява, че сътрудничи интензивно в следствието на австрийските управляващи.

Австрийските медии оповестяват, че и двете дами са били медицински сестри в клиниката в Цветл.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР