Австрийските митнически служители казват, че преливат“ от заловено контрабандно лекарство

...
Австрийските митнически служители казват, че преливат“ от заловено контрабандно лекарство
Коментари Харесай

Австрийските митници пълни със заловен „Ивермектин“

Австрийските митнически чиновници споделят, че „ преливат “ от хванато контрабандно лекарство за коне „ “, за което съперниците на епидемиологичните ограничения и антиваксерите настояват, че работи против.

От септември, както оповестява австрийското министерство на финансите, количеството хванат „ Ивермектин “ внезапно се е нараснало. Въпреки многочислените предизвестия на лекарите, че може да аргументи отравяне, митническите чиновници откриха, че търсенето на „ Ивермектин “ се е нараснало доста през последните месеци, което е довело до засилени конфискации на ветеринарния артикул.
Ивермектин против ковид? Само в случай че визиите фотография с вашия кон!
Защо толкоз доста американци купуват лекарство, което се употребява за лекуване на коне? И по какъв начин това е предизвикано от пандемията от корона...

„ Вместо да се предпазят от ковид, хората, които купуват продукта, заплашват здравето си “, показва министърът на финансите Гернот Блимел. Той уточни, че конфискуваните контрабандни медикаменти, които идват главно от Азия, са ефикасни, подправени и неприятни препарати.

Докато през първата половина на годината са регистрирани единствено обособени изземвания на " Ивермектин ", единствено през октомври са конфискувани 7640 таблетки. Между септември и средата на ноември са конфискувани общо 15 844 таблетки, множеството от които са поръчани онлайн и изпратени по пощата.

Повечето клиенти на това лекарство са от Долна Австрия, Горна Австрия, Щирия и Виена.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР