Австрия, Шотландия и Северна Ирландия отново поставят в изолация населението

...
Австрия, Шотландия и Северна Ирландия отново поставят в изолация населението
Коментари Харесай

Трети локдаун в Австрия до 24 януари, Турция иска отрицателен тест за влизане в страната |

Австрия, Шотландия и Северна Ирландия още веднъж слагат в изолираност популацията си от през днешния ден, съобщи Франс прес.

След разхлабване на ограниченията по Коледа, по време на което австрийците даже можеха още веднъж да карат ски, трети локдаун влиза в действие в страната. Той ще продължи до 24 януари, прецизира Българска телеграфна агенция. Облекчаване на рестрикциите обаче ще има от 18 януари за хората, които са си създали антигенен тест.

От 18 януари преподавателите, търговците, имащи контакт с клиенти, и водачите на транспортни средства на публичния превоз ще бъдат тествани всяка седмица. 

Нови строги ограничения, като затваряне на магазините за артикули, които не са от първостепенно значение, или възбрана на обществените контакти влизат в действие в Шотландия и Северна Ирландия от през днешния ден. 

От 28 декември всички идващи в Турция със аероплан ще би трябвало да показват негативен тест за ковид, заяви турският здравен министър Фахреттин Коджа. Предвижда се от сряда негативен PCR тест да се изисква и на всички сухопътни и морски пътувания.

В страната от 31 декември до 4 януари ще бъде в действие общонационалната карантина, по време на която няма да позволен образуване на новогодишни мероприятия в хотелите и в отдаваните чартърен вили. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР