Австрия е на няколко дни от поставянето под строга блокада

...
Австрия е на няколко дни от поставянето под строга блокада
Коментари Харесай

Австрия до дни поставя под блокада COVID неваксинираните

Австрия е на няколко дни от слагането под строга обсада на милиони хора, които не са изцяло имунизирани против COVID-19. Това заяви през днешния ден канцлерът Александър Шаленберг, представен от " Ройтерс ".

Ако 30 % от леглата за интензивно лекуване бъдат заети от пациенти с COVID-19, хората, които не са имунизирани против ковид, ще бъдат сложени под обсада, според еволюционен проект, признат от държавното управление през септември.

Припомняме, че втори ден новозаразените в Австрия приближават 12 000 за денонощие. Отчетените случаи за през вчерашния ден са 11 975, а тези във вторник бяха 11 398 .

Австрия e следващата страна, записала през последното денонощие рекорден брой нови случаи на ковид,

Случаите на Covid-19 в страната са 700 на 100 хиляди души, по данни на министерствата на опазването на здравето и на вътрешните работи.

В опит да овладее разпространяването на болестта, Австрия още веднъж вкара правилото, съгласно което право да вървят на работа имат единствено хора, които са имунизирани, прекарали са болестта или показват негативен тест за ковид. От понеделник редица места, като фризьорските салони и питейните заведения, ще могат да бъдат посещавани единствено при показване на документ.
 Австрия стартира да постанова по-крути COVID-19 ограничения за неимунизираните
Австрия стартира да постанова по-крути COVID-19 ограничения за неимунизираните

Само имунизирани ще могат да се хранят в заведения за хранене, да посещават спортни събития и да употребяват ски лифтове

Само против ковид.

Някои австрийски провинции вкараха ограничаващи ограничения за напредване още предходната седмица, а други проведоха лотарии с награди за хората, които се имунизират. В една от тях най-голямата премия бе електрически автомобил.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР