Австралийският премиер Антъни Албанезе разкри в романтичен туит годежа с

...
Австралийският премиер Антъни Албанезе разкри в романтичен туит годежа с
Коментари Харесай

Горчиво: Премиерът на Австралия се сгоди на 60 години

Австралийският министър председател Антъни Албанезе разкри в сантиментален туит годежа с приятелката си Джоди Хейдън. „ Тя сподели „ да “, написа 60-годишният Албанезе в мрежата X дружно с емотикони с любовно сърце.

Под известието той разгласява селфи, направено съгласно известията на „ Свети Валентин “, на което двойката се усмихва пред обектива. Хейдън е облечена в изумрудено зелено и държи ръката си на гърдите му, а на пръста й се вижда годежен пръстен. Сияещият министър председател бе облечен в светлосиня риза с яка.

Албанезе се среща с Хейдън на бизнес вечеря в Мелбърн през 2020 година Той е първият австралийски министър председател, който се сгодява, до момента в който заема премиерския пост, разяснява ABC. „ Любовта е красиво нещо. Толкова се веселя за вас двамата! “, реагира външната министърка Пени Уонг.

Бързо заваляха поздравления от други, в това число австралийски политици. Няколко онлайн критици допускат, че Албанезе се пробва да отвлече вниманието от належащи проблеми, в това число войната в Газа.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР