Австралийският актьор Крис Хемсуърт си взима почивка от Холивуд, за

...
Австралийският актьор Крис Хемсуърт си взима почивка от Холивуд, за
Коментари Харесай

Един невероятен австралиец, който се умори от Холивуд и мечтае за повече време със семейството си

Австралийският артист Крис Хемсуърт си взима отмора от Холивуд , с цел да прекарва повече време със фамилията си, заяви Контактмюзик.

35-годишният Хемсуърт, прочул се с ролята на господ Тор в киновселената на "Марвел " , споделя, че е решил да не се снима до края на година. Вместо това артистът ще прекара няколко месеца в родината си Австралия със брачната половинка си Елза Патаки и трите им деца - 7-годишната Индия и 5-годишните близнаци Саша и Тристан.

 f iStock

"Тази година евентуално няма да се фотографирам повече. Имам няколко уговорката, само че множеството време ще си бъда вкъщи със брачната половинка ми и децата ни . Те към този момент са на възраст, на която по-осезаемо усещат продължителните ми отсъствия ", споделя Хемсуърт за австралийския "Дейли телеграф ".

 f iStock

Крис Хемсуърт и Елза Патаки са семейство от 2010 година След раждането на трите им деца двойката се реалокира от Лос Анджелис в Байрън Бей, Австралия. През септември с.г. съпрузите купиха парцел за 7,2 млн. $, който от края на 2017 година трансформират във внушително имение.

 f iStock

За още ентусиазъм през целия ден ни последвайте във Фейсбук ТУК и в Instagram ТУК
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР