Австралийските власти са включили в санкционния списък вицепремиерите на Русия,

...
Австралийските власти са включили в санкционния списък вицепремиерите на Русия,
Коментари Харесай

Австралия включи в „черен списък“ руския патриарх, вицепремиери, куп министри и журналисти

Австралийските управляващи са присъединили в санкционния лист вицепремиерите на Русия, министри, губернатори, патриарха на Москва и цяла Русия Кирил. Това оповестиха за ТАСС в петък от австралийското вътрешно министерство.

Както беше изяснено от министерството, разширеният лист със наказания включва наред с  Патриарх Кирил, петима вицепремиери, министърът на енергетиката, Ръководителят на Министерството на развиването на Далечния изток, министърът на науката и висшето обучение, министърът на труда и обществената отбрана, министърът на естествените запаси Александър Козлов, министърът на образованието, министърът на изключителните обстановки, министрите на културата и опазването на здравето. Освен това бяха наложени ограничавания на членовете на Централната изборна комисия на Руската федерация и нейния ръководител.

Австралия включи в описите няколко съветски губернатори, ръководителя на Граничната работа на ФСБ, шефа на Федералната работа за осъществяване на наказванията, философа Александър Дугин, ръководителя на Руско-китайския комитет за другарство, мир и развиване, генералният шеф на Първи канал Константин Ернст и основният редактор на списание " Национална защита ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР