Австралийските власти анулираха визата на сръбския тенисист Новак Джокович, който

...
Австралийските власти анулираха визата на сръбския тенисист Новак Джокович, който
Коментари Харесай

Австралия не допусна Джокович на своя територия |

Австралийските управляващи анулираха визата на сръбския тенисист Новак Джокович, който дойде през вчерашния ден в Мелбърн за присъединяване в Откритото състезание на Австралия. Саво ден преди този момент сърбинът се похвали, че е получил паво на присъединяване по здравно изключение.

Джокович по този начин и не разгласи изрично имунизиран ли е, или не и по този начин не отговори на изискванията за допускане до шампионата. Новината, че е получил право на присъединяване срещна сериозна реакция в Австралия и провокира съществено отвращение. Това в последна сметка предреши изхода от обстановката и то не в интерес на Джокович.

" Джокович не даде нужните доказателства, с цел да извърши изискванията за влизане в Австралия. В резултат на това визата му бе анулирана ", се споделя в изказване на австралийската гранична работа, представено от международните организации.

Номер едно на международния тенис, чийто имунизационен статут е незнаен, получи здравното изключение, поради което му бе разрешено да взе участие в първия за годината шампионат от Големия шлем, без да потвърждава, че е имунизиран срещу ковид.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР