Австралийската полиция е арестувала трима души, които са избягали посред

...
Австралийската полиция е арестувала трима души, които са избягали посред
Коментари Харесай

Австралия: Арест на трима души, избягали от COVID център за карантинирани

Австралийската полиция е арестувала трима души, които са избягали измежду нощ от комплекс за карантинирани поради ковид.

Центърът " Хауърд Спрингс " покрай Даруин в северната част на страната е едно от главните карантинни уреди в Австралия за хора, които се връщат в страната.
Страничните резултати от ковид-ваксините може да костват скъпо на Австралия
Около 10 000 австралийци желаят отплата от държавното управление си за претърпени странични реакции от имунизациите против Covid-19. Сметката м...

Полицията заяви, че тримата са прескочили ограда, с цел да избягат от обекта. Полицаите ги откриват след дълготрайно търсене през днешния ден. Предишния ден и тримата са дали негативни проби за ковид.

Длъжностните лица не показват дали избягалите са завръщащи се от чужбина пасажери или локални поданици, които са под карантина. През последните дни в центъра са били настанени и хора, инфектирани с COVID-19 от клъстър в Катерин, град на 300 км.

От през днешния ден полицията е сложила контролно-пропускателни пунктове към комплекса и ревизира колите, преминаващи през региона.

Миналия петък 27-годишен мъж прескочил оградата на центъра и избягал с чакащ го автомобил в центъра на Даруин, съобщи Би Би си. По-късно той бе задържан, макар че пробата му за CFVID-19 е бил негативен.
Потвърдиха първите два случая на разновидността Омикрон на ковид в Австралия
Австралийските здравни управляващи оповестиха, че са открили разновидността Омикрон на ковид при двама души, пристигнали през вчерашния ден в Сидни от...

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР