Австралийската полиция арестува мъж, заподозрян в намушкане с нож на

...
Австралийската полиция арестува мъж, заподозрян в намушкане с нож на
Коментари Харесай

Заподозрян за намушкване с нож в църквата в Сидни е задържан след епископ, ранени енориаши по време на предавана на живо литургия

Австралийската полиция арестува мъж, обвинен в намушкане с нож на водач на черква и голям брой енориаши по време на литургия в понеделник вечерта, оповестиха управляващите.

Нападението е осъществено в църквата Христос Добрият овчар в Уейкли, предградие в югозападен Сидни, по време на литургия, която се предава онлайн.

Полицията реагира към 7:10 следобяд до Welcome Street след известия, че голям брой хора са били намушкани, се споделя в изказване на полицията в Нов Южен Уелс.

Полицаите арестуваха обвинен мъж, който беше разпитан от управляващите. Ранените при намушкането са получили пострадвания без заплаха за живота и им е оказана здравна помощ на място, преди да бъдат превозени в болница, сподели полицията.

 В това неподвижно изображение от предаване онлайн в обществените медии, нападател се доближава до свещеник Мар Мари Емануил по време на църковна работа в църквата Христос Добрият Пастир в Уейкли, Сидни, Австралия,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР