Австралийската манекенка Миранда Кър предостави на американските власти подарени ѝ

...
Австралийската манекенка Миранда Кър предостави на американските власти подарени ѝ
Коментари Харесай

Миранда Кър предаде на властите бижута за 8 млн. долара

Австралийската манекенка Миранда Кър даде на американските управляващи подарени ѝ бижута на стойност 8 милиона $, които са свързани с корупционен скандал в малайзийския фонд за развиване 1MDB, оповестиха Ройтерс и Франс прес.

Миранда Кър получила бижутата от малайзийския предприемач Джо Лоу, непосредствен на фамилията на премиера Мохамед Наджиб бин Тун Хаджи Абдул Разак, и в този момент ги предала на полицията в Лос Анджелис.

СНИМКИ: Красива, секси и омъжена за най-младия милиардер в света

" От началото на следствието Миранда Кър оказва цялостно подпомагане и се ангажира да върне подарените ѝ бижута “, разясни непосредствен до следствието източник. „ Тя ще продължи да подкрепя следствието ".
.@MirandaKerr handed over almost $11 million worth of jewellery to US agents after unwittingly caught in money laundering scheme. #7News pic.twitter.com/VMFuRZFCjS
— 7 News Sydney (@7NewsSydney) June 28, 2017 34-годишната манекенка е измежду звездите, които са въвлечени в абсурда, обвързван с 1MDB.

Бизнесмен подарил на Миранда Кър бижута за над 13 млн. $

В средата на месец юни артистът Леонардо ди Каприо върна няколко получени от Лоу подаръка, в това число премия Оскар, присъдена на Марлон Брандо, картина от Пикасо и колаж от Баскиа.

Вижте повече тук

Малайзийският предприемач е обвинен, че посредством банкова сметка в Съединени американски щати е изпрал над 400 милиона $, отклонени от фонда 1MDB.

Миранда Кър и Леонардо ди Каприо не са обект на правосъдно гонене в Съединени американски щати по отношение на тази спекулация. По тематиката Миранда Кер се омъжи за Евън Шпигел (СНИМКИ) ФБР ревизира част от сбирката на Леонардо Ди Каприо
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР