Австралийската актриса Марго Роби получава най-добрите отзиви в кариерата си

...
Австралийската актриса Марго Роби получава най-добрите отзиви в кариерата си
Коментари Харесай

Марго Роби се надява да изненада феновете си с "Аз, Тоня"


Австралийската актриса Марго Роби получава най-хубавите мнения в кариерата си до момента с помощта на биографичния филм "Аз, Тоня" и се надява, че и феновете й ще реагират толкоз позитивно.

Историята на кино лентата се концентрира към скандалната американската фигуристка Тоня Хардинг, която през 1994 година наема човек да счупи крайници на съперниката й на леда Нанси Кериган малко преди Зимните олимпийски игри, с цел да може тя да заеме мястото й. За нейно голямо страдание обаче, опитът се оказва несполучлив и Кериган въпреки всичко съумява да завоюва сребро на Игрите, а на Хардинг й лишават златото и я изключват до живот от Организацията на професионалните състезатели по фигурно пързаляне, откакто схващат за дейностите й.

"Филмът несъмнено е мрачен", разяснява Роби лентата, на която тя е и продуцент. Но актрисата споделя, че това значително е резултат от самата история

"Определено го има мокументалното чувство (игра на думи сред документален филм и "бъзикане" - mocking - бел. авт) - черната комедия, събитията от действителния й живот, хората от действителния й живот. Имате събитие, което хората помнят, само че също така таят и доста мощни усеща към него. И героите са невероятни - с толкоз доста дефекти и неточности, и все пак провокират благосклонности по един чудноват начин", описа още австралийката.

Тя описа, че когато е приела ролята се е изправила пред две от най-големите провокации в живота си - това да се научи да гледа през очите на един напълно друг от нея човек от 15-годишната му до 44-годишната му възраст, както и да се научи да се пързаля със зимни кънки.

"Тренирах в продължение на 4 месеца, 5 дни в седмицата, четири часа дневно. Дори на Коледа аз бях още веднъж на пързалката", разкри Роби и призна, че в края въпреки всичко й е било тъжно да каже "сбогом на един свят, изпълнен с болежка, какъвто тя не е предполагала, че съпровожда фигурното пързаляне". /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР