Австралийката нарече вълната подарък“, тъй като описа идеалното място“, на

...
Австралийката нарече вълната подарък“, тъй като описа идеалното място“, на
Коментари Харесай

Laura Enever счупи рекорда на жените за сърфиране на най-голямата вълна с гребла на Хаваите

Австралийката назова вълната „ подарък “, защото разказа „ идеалното място “, на което се намираше мигове преди да сложи нов връх. < /p>

31-годишният състезател сподели: „ Толкова доста хора бяха изведени оня ден и аз като че ли просто гребах в близост и някак открих тази позиция в състава, която просто почувствах, че е нещо като просто място, където в случай че пристигна вълната, която беше задоволително огромна, щях да мога да я яхна.

„ Когато пристигна тази вълна, аз просто... бях на идеалното място. И по тази причина споделям, че беше подобен подарък, бях навръх идеалното място и се обърнах и трябваше да взема няколко гребла.

„ И почувствах, че ме подвига, и погледнах надолу лицето и знаех, че е огромно, когато гребах в него, само че не беше, до момента в който не погледнах надолу по лицето и си споделих, че е дълъг път надолу! "

Сърфистът сподели, че вълната е " подобен подарък '.

Постижението на Еневър беше сертифицирано от Световните върхове на Гинес в четвъртък на гала в Сидни.

Австралия: Петима убити и шестима ранени след кола се блъска в бирарията на кръчмата

Вълните, които се гребат, значат, че сърфист е навлязъл в теченията без непозната помощ. Вместо това вълната за изтегляне е мястото, където сърфистите биват теглени от джетове, с цел да имат достъп до по-големи приливи и отливи.

Титлата за най-голямата вълна, в която в миналото е гребала жена, преди този момент беше на Андреа Мьолер, която караше 42 фута вълна на 16 януари 2016 година в Peahi, прочут също като Jaws, в Мауи, Хавай.

Световният връх на Гинес за най-голямата вълна, сърфирана в миналото от жена, се държи от Мая Габейра, откакто яхна вълна от 73,5 фута в Назаре, Португалия.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР