Австралийка (@Daymjina) беше засипана с множество хейт коментари, след като

...
Австралийка (@Daymjina) беше засипана с множество хейт коментари, след като
Коментари Харесай

Австралийка отчаяно иска по-голям годежен пръстен

Австралийка (@Daymjina) беше засипана с голям брой хейт мнения, откакто разгласява фотография в Twitter на годежния си пръстен, оплаквайки се, че е прекомерно дребен. Потребителите на обществената медия побързаха да укорят младата жена за повърхностното ѝ мислене.



„ Скъпият пръстен не значи нищо. Не подсигурява, че брачният партньор ти ще те обича, че ще ти има вяра или че ще направи всичко, с цел да си щастлива. Малкият пръстен може да бъде сменен, само че скъпарството и повърхността остават вечно “, написа един от коментаторите под поста на австралийката.

„ Съпругът ми не ми даде пръстен, когато ми предложи. Нямаше задоволително пари, с цел да си го разреши по това време. Получих мечтания пръстен две години, откакто се оженихме “, сподели различен от коментаторите.

„ Ако размерът на пръстена е по-голям от това кой ти го дава, то по-добре направи услуга на индивида и му откажи брак “, беше написано под поста.

„ Приятелката ми сама си избра годежен пръстен. Беше по-малък от твоя. “, написа четвърти.

Няколко представителки на женската публика взеха решение да постнат фотоси на техните „ надалеч по-скромни пръстени “, заявявайки, че не се интересуват от това какъв брой огромен е диамантът или дали въобще има подобен.

The ring my dad gave my mother because he just wanted to marry her. pic.twitter.com/fVzpRDlP1D
— zoezoe
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР